NAŠ TIM

Neurološko – Psihijatrijska ordinacija Neuropraxis

 

Neuropraxis je specijalistička neurološka i psihijatrijska ordinacija za decu i odrasle koja radi više od 20 godina. U njoj se obavlja dijagnostikovanje i lečenje poremećaja i oboljenja iz oblasti koje obuhvataju neurologija i psihijatrija. U ordinaciji su angažovani neurolozi, neuropsihijatri, psihijatri, neuropedijatri, psiholozi i svi su sa najvišim akademskim zvanjima i dugogodišnjim iskustvom u kliničkoj praksi.

Prof. dr Petar J. Slankamenac

Prof. dr Petar J. Slankamenac

Neuropsihijatar
Petar J. Slankamenac, neuropsihijatar, redovni profesor Medicinskog fakulteta, Univerziteta u Novom Sadu. Aktivan u edukaciji lečenja i prevencije od moždanog udara a od 1990. godine uveo metodu transkranijalnog doplera u proceni moždane cirkulacije.
Prof. dr Vesna Ivetić

Prof. dr Vesna Ivetić

Neuropsihijatar - epileptolog
Ivetić Vesna doktor je medicinskih nauka, neuropsihijatar, redovni profesor Medicinskog fakulteta u Novom Sadu. Ceo radni vek provela je na Medicinskom fakultetu na kome je birana u naučna zvanja od asistenta pripravnika do redovnog profesora, odbranila magistarsku i doktorsku tezu završila specijalizaciju iz neuropsihijatrije...
Prof. dr sci. med. Aleksandra Dickov

Prof. dr sci. med. Aleksandra Dickov

Psihijatar
Prof.dr sci.med.  Aleksandre (Slavko) Dickov rođena je 1965. godine u Zrenjaninu, gde je završila osnovnu i srednju školu. Medicinski fakultet u Novom Sadu je upisala školske 1984/85, a završila 1990. godine.
Prof.dr Marija Knežević-Pogančev

Prof.dr Marija Knežević-Pogančev

Pedijatar, klinički neurofiziolog, epileptolog
Marija Knežević-Pogančev, je redovni profesor  na katedri za pedijatriju (uža oblast dečja neurologija) Univerziteta u Novom Sadu od 2011. godine.
Prof. dr Mina Cvjetković Bošnjak

Prof. dr Mina Cvjetković Bošnjak

Psihijatar
Dr Mina Cvjetković-Bošnjak radi na Klinici za psihijatriju u Novom Sadu od 1988.godine. Tokom prethodnih godina rada stekla je najviše iskustva iz oblasti psihotičnih, afektivnih i anksioznih poremećaja...
Doc. dr Vesna Vasić

Doc. dr Vesna Vasić

Psihijatar
Doc. dr Vesna Vasić je doktor medicinskih nauka, psihijatar. Zaposlena je u Kliničkom centru Vojvodine, Klinika za psihijatriju, odelenje za poremećaje raspoloženja i anksiozne poremećaje.
Prof. dr Tatjana Redžek Mudrinić

Prof. dr Tatjana Redžek Mudrinić

Pedijatar, klinički neurofiziolog, epileptolog
Tatjana Redžek Mudrinić je rođena u Subotici gde je završila osnovnu i srednju školu. Medicinski fakultet je završila 1996. godine u Novom Sadu. Tokom studiranja je u više navrata bila dobitnik državnih stipendija zbog izuzetnog uspeha...
Dr sc.med. Ivana Peričin – Starčević

Dr sc.med. Ivana Peričin – Starčević

Pedijatar, klinički neurofiziolog, epileptolog
Dr sc.med. Ivana Peričin - Starčević‚u ordinaciji Neuropraxis obavlja EEG dijagnostiku, pregled kranijalnih nerava, proveru osnovnih psihičkih funkcija, procenu funkcije, tonusa i snage mišića, ispitivanje stajanja i hoda, ispitivanje mišićnih refleksa, ispitivanje koordinacije, senzibiliteta i kontrole sfinktera.
Mr sci. dr Slađana Sakač

Mr sci. dr Slađana Sakač

Dečji neurolog
Mr sci. dr Slađana Sakač, specijalista dečje neurologije i subspecijalista kliničke neurofiziologije sa epileptologijom rođena je u Šapcu, gde je završila osnovnu školu.
Dr Zita Jovin

Dr Zita Jovin

Neurolog
Dr Zita Jovin, neurolog je specijalista je za neurofiziologiju, neuromišićne bolesti i bolna stanja. U ordinaciji Neuropraxis obavlja EMNG dijagnostiku i neurološki pregled.
Dr Dragica Hajder

Dr Dragica Hajder

Neurolog
Dr DRAGICA HAJDER, specijalista neurologije u ordinaciji „Neuropraksis“ obavlja elektroencefalografske (EEG) preglede odraslih.
Dr Ilinka Nađ

Dr Ilinka Nađ

Neuropsihijatar
Rođena u Kotoru, završila Medicinski fakultet u Novom Sadu 1990. godine, specijalizirala neuropsihijatriju 1996., Medicinski fakultet Novi Sad.
Doc. dr Slobodan Sekulić

Doc. dr Slobodan Sekulić

Dečji neurolog
Doc. dr Slobodan Sekulić je specijalista dečje neurologije i subspecijalista kliničke neurofiziologije sa epileptologijom. U ordinaciji Neuropraxis obavlja EEG dijagnostiku i neurološki pregled.
Dina Vujačić

Dina Vujačić

Psiholog
Dina Vujačić, rođena je u Novom Sadu. Diplomirala je psihologiju na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu 2008. godine. Završila je postdiplomske studije iz kliničke psihologije na Fakultetu za psihologiju u Padovi 2010. godine.
Sonja Dickov

Sonja Dickov

Klinički psiholog
Sonja Dickov rođena je 1983. godine u Leskovcu gde je završila gimnaziju. Na Filozofskom fakultetu UNS, odsek Psihologija, stekla je zvanje dipl.psiholog od 2007. godine.
Nedeljko Platiša

Nedeljko Platiša

Diplomirani psiholog
Nedeljko Platiša je rođen je 1964. godine. Diplomirao je na filozofskom fakultetu UNS, odsek Psihologija, stekao je zvanje dipl.psiholog od 1989. godine.

PREKO 20 GODINA POSTOJANJA!

Vrhunski lekari i stručnjaci iz oblasti neurologije i psihijatrije posvetiće Vam se u potpunosti.

Imate kratko pitanje?

EEG je standardna dijagnostička metoda kojom se utvrđuje kako funkcioniše mozakpraćenjem njegove aktivnosti preko posebno projektovanog aparata. Zahvaljujući njemu registruju se talasi koje stvara čovekov mozak.

EEG treba odraditi kad Vas boli glava, imate problem sa spavanje, gubili ste svest, imate epilepsiju, vrtoglavicu, nesigurni ste pri hodu, imali ste udarac u glavu, teže se snalazite u porstoru ili slabije pamtite. EEG obavezno obaviti kod sledećih oboljenja: encefalitis, vaskularna oštećenja mozga, intoksikacije, kraniocerebralne povrede, tumorskih procesa u mozgu i degenerativnih oboljenja mozga.

EMNG je oblast elektrofiziologije koja se bavi ispitivanjem električne aktivnosti mišića i perifernih nerava. To je kombinacija je EMG-a (elektromiografije) i ENG-a (elektroneurografije).

  Vaše ima (obavezno)

  Vaša e-pošta (obavezno)

  Predmet

  Pitanje

  VAŽNA INFORMACIJA
  Ukoliko želite da zakažete pregled, molimo Vas da koristite formu za zakazivanje pregleda.

  Neurološko – Psihijatrijska ordinacija Neuropraxis

  POSETITE NAS

  RADNO VREME

  Pon-Pet: 09:00 – 18:00
  Sub: neradna
  Ned: neradna

  POZOVITE NAS